За нас

За нас

“Еврос КиП” ЕООД е водеща компания с дългогодишен опит в сферата на вноса и дистрибуцията на парфюмерия и козметика за търговски обекти на едро. Създадена през 1992г., компанията се е утвърдила като надежден дистрибутор на предпочитани марки. Мисията на компанията е да предлага атрактивни и качествени продукти, които да бъдат съобразени с козметичните тенденции и полезни практики в сферата на красотата

Отличавайки се с висококачествени продукти и персонализирано обслужване, “Еврос КиП” ЕООД е изградила широка мрежа от партньори, включваща както водещи търговски вериги така и магазини в страната.

Ключовите принципи, по които се ръководи компанията са:

  • Качество и разнообразие на продуктите: “Еврос КиП” ЕООД предлага широка гама от парфюмерия и козметика от водещи световни марки, сред които се отличават ексклузивни и популярни продукти за грижа за кожата и косата, парфюми и аксесоари.
  • Индивидуално обслужване: Компанията се стреми да удовлетвори нуждите на всеки клиент, като предлага персонализирани решения и консултации за подбора на най-подходящите продукти за техните търговски обекти.
  • Иновации и тенденции: “Еврос КиП” ЕООД е в тясно сътрудничество с водещи производители и следи актуалните тенденции в индустрията на парфюмерията и козметиката, за да предостави на своите клиенти най-новите и иновативни продукти.
  • Етично и отговорно бизнес поведение: Компанията се стреми да изгради дългосрочни партньорства със своите клиенти, като се придържа към високи стандарти за етика и отговорност.
  • Обезпечена логистична база: Компанията има представителства в редица големи градове в страната, както и иновативни складове, където продуктите да бъдат съхранявани по най-високи стандарти.

Със своето богато портфолио от продукти, изключително обслужване и ангажимент към качеството, “Еврос КиП” ЕООД продължава да бъде предпочитан избор за клиенти, които ценят надеждността и професионализма в дистрибуцията на парфюмерия и козметика.

EVELIN

LARIVE

DERMEDIC