Блог

Осигурете най-добрата грижа за кожата си със специализирана дермокозметика

Насочен към цялостната грижа за кожата на лицето, тялото, косата и скалпа за цялото семейство, дермокозметичния бранд Dermedic е създал продукти, които точно и ясно описват проблема и в какво се състои неговото решение. Стремейки се да открива високоефективно решение за всеки кожен проблем продуктите му се препоръчват при нетолерантна, алергична и проблемна кожа, като например атопична, акнеична, капилярна или дехидратирана. 

Дермокозметика - какво трябва да знаем?

Дермокозметиката е насочена към решаването на определен кожен проблем и неговото последващо предотвратяване. Често дермокозметичните продукти са допълваща грижа към лечение, предписано от дерматолог, спецификата им е високата експертиза и прецизност при създаването им.

Специализирана дермокозметична грижа за кожата с Dermedic

Dermedic е козметична марка, чиято движеща сила са нейните дерматолози и тяхната експертна оценка при произвеждането на продуктите, насочени изцяло към грижата за кожата. Извоювал своето място сред големите козметични компании, брандът е експерт в специализираната грижа за нетолерантна кожа, с което печели одобрението и препоръките на дерматолозите в родната си страна - Полша. Dermedic е предназначен както за деца, така и за възрастни. Производството на продукти за почистване и подхранване на лицето -  DERMEDIC OILAGE и DERMEDIC HYDRAIN3, серията DERMEDIC NORMACNE е специално разработена за борба с несъвършенствата по кожата до защита от слънцето и след слънцезащитна грижа – DERMEDIC SUNBRELLA, показват развитието и израстването на бранда като лидер в грижата за кожата. Формулите, с които се разработват продуктите са специално селектирани от световните иновативни практики и от най-новите тенденции в дерматологията. Като всеки успешен бранд и Dermedic участва в множество симпозиуми и търговски изложения за козметика, с което заслужено печели доверието на взискателния пазар, превръщайки се в експерт в грижата за кожата.

Фармацевтични условия за производство на дермокозметика Дермедик

Dermedic разполага със собствена лаборатория, където всеки продукт се изпитва и тества в съответствие с добрите производствени практики (GMP), наложени в козметичната индустрия. Тези практики представляват съвкупност от методи, действия и процедури, които гарантират високо качество на производството. "Добрите производствени практики" означават стриктен контрол и отговорност на всеки етап от технологичния процес: от доставката на суровините, през складирането и производството, до етикетирането, съхранението и разпространението на продуктите.

Чиста вода - извор на красота и здрава кожа

Процесът на обратна осмоза е когато водата се филтрира, докато не бъдат отстранени всички видове примеси, както и вещества с алергенен потенциал и дразнители. По този начин продуктите на Дермедик се произвеждат от вода с най-висока степен на чистота. Този процес на преработка и изчистване на водата е от съществено значение за децата и хората с чувствителна кожа.

Безопасност и контрол на качеството

Всички технологично напреднали козметични продукти и в частност дермокозметичните изискват строги мерки за безопасност и контрол на качеството . Dermedic е бранд, който използва в дълбочина специализирани познания и лабораторно оборудване от последно поколение в своята научноизследователска дейност.

Препоръчан от експерти

Дълги проучвания, клинични изпитвания, много труд и енергия във всеки един продукт, който достига до потребителите, прави Dermedic бранд, отличаващ се с качество, високи позиции на пазара и доверен партньор на специалисти. Dermedic подкрепя учените по целия свят в техния труд за по-здрава и по-красива кожа, поради което ефективността на продуктите му е призната от специалистите по грижа за кожата. Мнозина дерматолози препоръчват марката, но всъщност признанието на хората е най-важно за бранда. 

Дермокозметика с мисия

Dermedic  e посветен изцяло на грижа за кожата на тялото като се старае да предложи решение за всеки кожен проблем. Експертиза, високо качество и перфектно разработени формули - Dermedic се доверява само на изпитани и доказани методи в разработването на своите продукти.